Flash News

POLITIKOFF

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Shkencëtarët thonë se të gjithë në të vërtetë kemi sy kafe falë melaninës së pranishme në iris. Ngjyrat e tjera ndodhin për shkak të reflektimit të dritës dhe mënyrës se si truri ynë e percepton atë. Dhe nëse kjo është e vërtetë, është koha të kthehemi te disa sytë në ngjyrën e tyre "origjinale" - të paktën në foto.

"Bright Side" ka eksperimentuar me disa të famshëm dhe ju tregon se si duken ata me sy kafe.

Ian Somerhalder

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Jennifer Aniston

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Ed Sheeran

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Miley Cyrus

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Elijah Wood

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Taylor Swift

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Brad Pitt

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Margot Robbie

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Jude Law

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Madonna

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Bradley Cooper

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Reese Witherspoon

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Benedict Cumberbatch

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Amy Adams

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Jared Leto

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Megan Fox

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Leonardo Di Caprio

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Sophie Turner

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Cillian Murphy

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

Cameron Diaz

Si do të dukeshin të famshmit me sy blu nëse do i kishin kafe

 

Të fundit