POLITIKOFF

Stilistet gra që po revolucionalizojnë modën, dizenjojnë veshje që vishen nga të dyja gjinitë

Stilistet gra që po revolucionalizojnë modën, dizenjojnë

Së fundmi, vërehet një tendencë e stilisteve femra teksa dizenjojnë veshje meshkujsh që nuk janë vetëm për meshkujt por mund të vishen dhe nga vajzat/gratë.

Kjo lloj mënyre veshjeje nuk i bën aspak më pak feminile dhe sharmante.

Këto stiliste që po sjellin këto tendenca janë: Grace Wales Bonner, Priya Ahluëalia, Emily Adams Bode dhe Bianca Saunders.

Megjithëse jo shumë të njohura, ato po revolucionalizojnë modën dhe mënyrën si i shohim veshjet e burrave. Duke nisur nga pantallonat me prerje të drejtë, tek xhaketat serioze e palltot, kush e mendonte se do dukeshin kaq bukur edhe tek femrat edhe tek meshkujt.

Disa nga sugjerimet e këtyre stilisteve i sjell ‘Harper Bazaar’.

 

Të fundit