POLITIKOFF

"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për "SAG Awards"

"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për

Si një shfaqje çmimesh nga aktorët dhe për ta, Screen Actors Guild Awards kanë tendencë të nxjerrin anën teatrale të modës.

Këtë vit ceremonia ishte virtuale, por gjallëria e lartë e dramës mbeti, me yjet që tundnin kokën në kinemanë klasike me veshjet e tyre të tapetit të kuq [nga shtëpia], duke provuar koleksionet të reja dhe duke eksperimentuar me pamjet e jashtme nga komoditeti i oborreve të tyre.

Ç’veshën personazhet e famshëm? Këto janë disa prej pamjeve më të spikatura të natës"

"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për"Tapet i kuq" nga shtëpia, si u veshën yjet për

Të fundit