Flash News

POLITIKOFF

The Weeknd dhuron 1 milionë dollarë për Etiopinë

The Weeknd dhuron 1 milionë dollarë për Etiopinë

The Weeknd ka dhuruar 1 milionë dollarë për Etiopinë - për të lehtësuar sadopak urinë pas raporteve të spastrimit etnik në rajonin Tigray, duke rezultuar në mijëra vdekje dhe më shumë se dy milionë njerëz të zhvendosur.

“Zemra ime thyhet për njerëzit e mi në Etiopi, ndërsa civilë të pafajshëm duke filluar nga fëmijë të vegjël deri tek të moshuarit po vriten pa kuptim dhe po zhvendosen nga frika dhe shkatërrimi. Unë do të dhuroj 1 milion dollarë për të siguruar 2 milionë vakte përmes Programit Botëror të Ushqimit të Kombeve të Bashkuara dhe për të inkurajuar ata që mund të japin”, shkroi ai.

Prindërit e The Weeknd emigruan në Kanada nga Etiopia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Të fundit