Flash News

POLITIKOFF

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Çmimet SAG të vitit 2021 ishin një nga një nga eventet që mbahen në sezonin e çmimeve ndërmjet. Ky event nuk është aq i madh sa "Oscars" apo "Golden Globes"  por sepse nderimet jepen nga kolegët e tyre, aktorët janë gjithmonë të lumtur të marrin pjesë.

Këtë vit u mbajt virtualisht por yjet e Hollwyood-it pozuan nga shtëpitë dhe i dhanë rëndësinë e duhur eventit.

Por disa prej tyre - që kaluan pa u diskutuar shumë të nesërmen e eventit - janë veshjet e pazakonta të aktorëve, të cilat "GQ Men" i ka përmbledhur dhe mund t`i shihni më poshtë:

Jared Leto

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Jason Sudeikis

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Leslie Odom Jr.

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Dan Levy

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Regé-Jean Page

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Sam McCarthy 

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Michael K. Williams

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Kelvin Harrison Jr.

Veshjet e pazakonta të "SAG Awards 2021"

Të fundit