POLITIKOFF

Zgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruar

Zgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruar

Të kurohesh nuk është aspak keq. Vajzat sidomos gjejnë kënaqësi kur merren me flokët apo thonjtë. Një nga më të preferuarat e tyre janë thonjtë. Por është e rëndësishme të dini se të kurohesh nuk do të thotë të ekzagjerohesh.

Zgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruar

Më së miri është që thonjtë t`i mbani të shkurtër dhe të mos ekzagjeroni me madhësinë e tyre, teksa mund të eksploroni me ngjyrat dhe kombinimet sipas trendeve të sezonit.

Me siguri, të gjitha vajzat që i mbajnë zakonisht thonjtë të shkurtër, e dinë mirë që kërkon kohë edhe gjetja e ngjyrës dhe modelit më të mirë.

Zgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruar

Disa prej estitistëve më të njohur të thonjve, kanë përcaktuar cilat janë modelet më të preferuara, por edhe më të përshtatura njëkohësisht, për thonjtë e vegjël gjatë këtij viti.

Zgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruarZgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruarZgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruarZgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruarZgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruarZgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruarZgjidhni të jeni të kuruar duke mos ekzagjeruar

 

Të fundit