Flash News

Rajoni

Alarm për shpërthime me bomba në Greqi

Alarm për shpërthime me bomba në Greqi

Persona të panjohur kanë telefonuar televizionet vendase duke paralajmëruar se janë vendosur lëndë shpërthyese në ambasadat e SHBA-së, Egjiptit dhe Izraelit. Në të njëjtën kohë, ka pasur edhe një telefonatë për bomb në ndërtesën e Kuvendit.

Në vendngjarje janë nisur autoritetet e Sektorit për Asgjësimin e Mjeteve Shpërthyese. Sipas telefonatave, bombat do të shpërthenin në orën 11:30 .

Deri më tani, sipas informacioneve, policia nuk ka konstatuar asgjë të dyshimtë në tre ambasadat

Të fundit