Flash News

Rajoni

I ati e shiti tek banda kriminale, por çfarë shkruante Vanja Gjorçevska për babain e saj

I ati e shiti tek banda kriminale, por çfarë shkruante Vanja

Vanja Gjorçevska u rrëmbye dhe u vra nga një grup prej 5 personash që dyshohet se fshihen pas krimit të rëndë. Një ndër të dyshuarit kryesor është edhe babai i 14-vjeçares, Aleksandar Gjorçevski.

Dyshohet se ai ka paguar grupin kriminal për të rrëmbyer vajzën e ti me qëllim që të shantazhonte ish-bashkëshorten dhe t’i merrte para. Por, diçka shkoi keq dhe banda vendosi të vrasë Vanjën e cila u gjet e vrarë tre ditë më parë bashkë me një 74-vjeçar, që po ashtu ishte raportuar i zhdukur.

Megjithëse pas krimit të rëndë dyshohet të fshihet dora e babait të saj, në shkrimet e Vanjës linte të kuptohej se kishin një marrëdhënie mjaft të mirë me njëri-tjetrin.

Në një detyrë për ditën e falënderimeve, që ishte gjetur në sendet e saj personale, Vanja shkruante se i ishte mirënjohëse dhe falënderuese të atit për gjithçka.

Të fundit