Sot rinis mësimi dy javë pas tërmetit, transferohen nxënësit e 30 shkollave të dëmtuara

Sot ka rinisur procesi mësimor në zonat e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit dy javë pas ndërprerjes për arsye sigurie nga ministria e arsimit.

Mësimi ka nisur në qarkun e Tiranës, Durrësit dhe Lezhës. Ndërkohë,30 godina shkollore janë dëmtuar rëndë nga tërmeti me magnitudë 6.4, duke bërë që puna për rikonstruksionin e tyre të vijojë dhe nxënësit përkatës të transferohen në shkolla të tjera pranë zonave të banimit.

Ndërkohë, mësimi në universitete procesi nis nesër më 10 dhjetor.