Spartak Ngjela: Pse SHBA mori frenat e reformës në drejtësi

Avokati Spartak Ngjela, i ftuar në emisionin “Real Story” deklaroi se reforma në drejtësi në Shqipëri është vullnet i amerikanëve. Sipas tij, SHBA e do Shqipërinë në BE, ndaj edhe ka marrë sëfundmi frenat e reformës, si një nga kushtet për integrimin e Shqipërisë.

“BE e ka thënë me korrupsion nuk të pranoj, Amerika ka thënë e dua Shqipërinë në BE dhe ndaj doli e tha Amerika e bëj unë reformën në drejtësi, mori frenat. Reforma në drejtësi është domosdoshmëri për ecurinë e progresit shqiptar”,- tha ai.

Ngjela shtoi se në kohën që po jetojmë, padrejtësia është te deformimi i tregut dhe drejtësisë.