U fol se janë ndarë, Lori Hoxha shfaqet në Tiranë me të dashurin

Ndonëse në media kanë qarkulluar lajme se Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari janë ndarë, një foto tyre në Tiranë dëshmon të kundërtën.

Në foton e publikuar nga “Fun Day” në “IN Tv”, Lori dhe Visi shfaqen duke ecur në rrugët e Tiranës.

Aludimet u bazuan në faktin që çifti nuk ndiqej në rrjete sociale si dhe postimet e bëra shpesh ngjanin si mesazhe për njëri tjetrin.

Ndoshta ata janë rikthyer sërish bashkë, ose kanë qenë gjithmonë bashkë…

Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari