Video/ Paskal Milo: Socialistët si delet, vihen në resht dhe votojnë

Politikani Paskal Milo krahason votuesit e Partisë Socialiste me delet. Pavarësisht insistimit të Mustafa Nanos se të gjithë votuesit në Shqipëri sillen si dele, Milo insiston që socialistët në mënyrë të veçantë kanë dëshmuar se janë të tillë.

Pjesë nga biseda:

Paskal Milo: Bile ai është dëmtuar për mendimin tim. Tjetër se socialistët janë dele, vihen në rresht dhe shkojnë votojnë.

Mustafa Nano: Frazë e fortë kjo që socialistët janë dele.

Paskal Milo: Po! Dele janë!

Mustafa Nano: Gjithë votuesit në përgjithësi janë dele në Shqipëri.

Paskal Milo:  Jo, jo! Në mënyrë të veçantë ata kanë dëshmuar që janë dele!

“Socialistët janë dele, vihen në resht dhe votojnë. E kanë dëshmuar këtë”- Deklarata e fortë e politikanit të majtë on Vidnews.