Bebe Rexha këndon kolonën e re zanore të “Malificent 2”

E kush më mirë se zëri i ëmbël dhe plot emocion i Bebe Rexhës do i përshtatej kolonës më të re zanore të filmit të famshëm “Malificent 2”.

“You Can’t Stop The Girl” titullohet balada e re e Bebe Rexhes, me një tematikë që i përshtatet më së miri filmit, ku në rolin kryesor është aktorja Angelina Jolie.

Bebe Rexha është duke përjetuar kulmin e suksesit në karrierën e saj. vetëm para disa javësh publikoi këngën e re “Not 20 anymore”, me të cilën bëri shumë bujë.