Bllokohet WhatsApp, probleme në të gjithë botën

WhatsApp për rreth një orë ka patur probleme në të gjithë botën, përfshirë dhe Shqipërinë. Problemet kanë qenë më të përqendruara në Evropën Perëndimore dhe në Azi, por edhe në vende të tjera.

Aplikacioni fillimisht nuk duket sikur ka problem, por në momentin që shkruan mesazhet nuk dërgohen, por shfaqet vetëm “conecting”.

WhatsApp nuk ka nxjerrë asnjë lajmërim në lidhje me problemin, madje dhe në faqen zyrtare në Twitter nuk ka postuar që nga viti 2014-të.