Bond dhe Dua Lipa prezantojnë projektin për të ndihmuar të prekurit e tërmetit në Shqipëri

Në fillim u kritikua se nuk po bënte asgjë për shqiptarët e prekur nga tërmeti dhe se po e tepronte me postimet që po bënte në Instagram kur Shqipëria po kalonte një moment të vështirë, mirëpo shumë shpejt Dua reagoi.

Përmes një postimi në Instagram, ajo tregoi se po bashkëpunon me miqtë e saj Arbeni dhe Kujtimi, themeluesit e markës së veshjeve Bond, me qendër në Nju Jork, për të krijuar një koleksion të limituar, të ardhurat e të cilit do të shkonin të familjet e prekura nga tërmeti.

Bond hde Dua Lipa kanë prezantuar sot koleksionin me bluza të limituara të titulluar “Pray for Albania” (Lutuni për Shqipërinë).

“100% të të ardhurat do të shkojnë për familjet e viktimave të tërmetit shkatërrues që ndodhi në Shqipëri më 26 nëntor. Porositni një bluzë dhe ndihmoni në ndërtimin e një shtëpie dhe një komuniteti,” shkruhet në faqen zyrtare të Bond.