Burri shpëton mrekullisht pasi u hodh nga 57 metra lartësi në ujëvarën e Niagarës

Hedhja e rrezikshme nga një lartësi prej 57 metrash në ujëvarën e Niagarës nuk i ka kushtuar jetën.

Një burrë, identiteti i të cilit nuk bëhet me dije ka arritur ti mbijetojë mrekullisht rënies.

Pas thirrjes për ndihmë në Horseshoe Falls, autoritetet kanë mbërritur atje. Burri u ngjit në një mur dhe më pas u hodh në lumin e Nigarës para se të zhdukej.

Teksa po e  kërkonin  në lumë autoritetet e kanë gjetur në një shkëmb. Menjëherë u dërgua në spital por plagët e tij nuk ishin kërcënuese për jetën.

https://time.com/5623489/man-survives-niagara-falls/