Dalin rezultatet e provimeve të lëndëve me zgjedhje

Janë publikuar sot në faqen e Qendrës së Shërbimeve Arsimore, rezultatet e lëndëve me zgjedhje të Maturës Shtetërore 2018.

Sipas ministrisë, në total në testim kanë marrë pjesë 36 328 maturantë, nga të cilët, 1.7 % e maturantëve janë vlerësuar me notën dhjetë (10) dhe 6.6% e maturantëve janë vlerësuar me notën katër (4).

Publikimi i notave të lëndëve me zgjedhje përmbyll edhe procesin e Maturës Shtetërore 2018.

Për të parë rezultatet kliko këtu