Deputeti shkodran tërheq vëmendjen në Kuvend, flokët kapelon dhe me vijë në mes

Deputeti shkodrar Selami Jenisheri, me funksion kryetar i partisë së pensionistëve të Shqipërisë ka tërhequr vëmendjen në kuvend për shkak të look-ut

Ditën e sotme ai është shfaqur në seancë plenare me flokët të lyera në formë kapelon dhe baluket me vijë në mes.

Në momentin e marrjes së mandatit rreth një vit më parë, Jenisheri u shfaq në publik me flokët e thinjur dhe pak më tradicional.