Flash News

Ditari i Maxhorancës

Rama nga Durrësi falenderon patronazhistët: Çfarë ka brenda PS-së

Rama nga Durrësi falenderon patronazhistët: Çfarë ka

Kryeministri Edi Rama nga Durrësi ku po zhvillon fushatën elektorale, ka falenderuar gjithë patronazhistët, ata që kontribuojnë në familjen e madhe të Partisë Socialiste. Ai tregoi se PS nuk është vetëm kryeministri, deputetët apo ministrat, por çdokush, nga më i moshuari tek më i riu që kontribuojnë çdo ditë në këtë forcë politike.

"Ata që nuk e dinë se çfarë mundi ka brenda PS-së, përdorin fjalën patronazhist. PS është një familje ku të angazhuarit brenda familjes punojnë familjarisht, pas shkolle, pas pune, për të mbuluar territorin shpirtëror të këtij vendi. Ata çuditën se shkojnë zbesin në fushën e lojës me atë gafurrjen e dikujt që mendon dhe kujton e beson se i takon fitorja dhe se është i fituar, por kur hyjnë në fushën e lojës me ne, fillojnë e kuptojnë që nuk është kaq e lehtë. Kur shohin tabelën e rezulotatit nga 74 në 78. Natyrisht për besimin që transmetojmë se PS është e vetmja forcë që do e çojë Shqipërinë në majën ku i takon. PS nuk është Edi Rama, nuk janë as deputetë, por rrjet i mendjes së njerëzve, moshave të ndyshme në gjithë Shqipërinë.

Rezultati i PS që sot e shihni kur hapni sytë, kur jua them në klubet mediatike, është rezultati i angazhimit të secilit prej jush nga veriu në jug e nga lindja në perëndim. Unë u jam shumë mirënjohës juve dhe gjithë patronazhistëve të Shqipërisë. Sepse fitorja jonë është fitore që krijohet nga puna, nga besimi i gjithë këtyre qelizave të organizmit tonë", tha ndër të tjera Rama.

Rama nga Durrësi falenderon patronazhistët: Çfarë kaRama nga Durrësi falenderon patronazhistët: Çfarë ka

 

Rama nga Durrësi falenderon patronazhistët: Çfarë ka

Lexo edhe“Është me pampersë, por do e ngejmë  për leckash”, anëtari i KQZ tregon çfarë shkruan patronazhisti për nënën 85-vjeçare

Të fundit