Flash News

Ditari i Opozitës

Replikat Rama-Basha në distancë, kryedemokrati: Tirja e qeverisë gajaset në Twitter, shqiptarët vuajnë

Replikat Rama-Basha në distancë, kryedemokrati: Tirja e qeverisë
Lulzim Basha, Edi Rama

Kanë vazhduar replikat në distancë mes kryeministrit Edi Rama dhe kreut të demokratëve, Lulzim Basha. Ky i fundit shkruan në Twitter se ndërsa mijëra familje shqiptare po vuajnë nga përmbytjet, ngrica, pandemia dhe kriza ekonomike, kryeministri Rama ose “Tirja e qeverisë”, siç e quan ai e ka mendjen të gajaset në Twitter.

Basha shton se asgjë nuk i mbulon dot dështimet e kryeministrit, skandalin e darkës luksoze në Dubai dhe shumëfishimin e pasurisë së qevritarëve.

Shkak për këto replika u bë një deklaratë e kryeministrit lidhur me situatën e krijuar nga përmbytjet.

 

Ditari politik

Të fundit