Flash News

DITARI POLITIK

Debatet për kohën e diskutimit, PS tërhiqet nga ‘censura’

Debatet për kohën e diskutimit, PS tërhiqet nga

Seanca plenare e Kuvendit u ndërpre për të mbledhur Konferencën e Kryetarëve dhe për të vendosur se si do të vijojë koha e diskutimit për deputetët.

Maxhoranca është tërhequr nga censura që poi  impononte deputetëve të opozitës dhe ka lënë 10 minuta kohë diskutimi për deputetët, ashtu sikurse opozita ja diktoi në bazë të rregullores.

Debati për kohën e diskutimit kaloi në tensione, ku Nikolla i hoqi të drejtën e fjalës Berishës, ndërsa opozita rrethoi foltoren në shenjë bojkoti ndaj heqjes së të drejtës së fjalës.

Gjatë kohës se debateve, pati akuza të forta dhe replica mes maxhorancës dhe opozitës.

 

Të fundit