Dua dhe Rita nuk flasin bashkë por gjyshërit i kishin shokë, postohet fotoja e para e 59 viteve më parë

Një portal në Kosovë, sot ka publikuar një foto ku shihen bashkë gjyshërit e dy këngëtarëve të famshme, Dua Lipa dhe Rita Ora. Fotoja është realizuar në vitet e 50’,ku dy gjyshërit e dy këngëtarëve janë bashkë  në një lokal.

Kjo foto është komentuar dhe nga ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku:

“Kur: 1960; Kush: Seit Lipa dhe Besim Sahatçiu. Shumë pak ata do të dinin që mbesat e tyre do të bëheshin super yje në mbarë globin. ️ DUA Lipa and RITA Ora ️ @RitaOra @DUALIPA.”

Edhe pse dy familjet njihen shumë kohë më par, siç edhe është shkruar shpesh në media, , dy këngëtarët nuk flasin me njëra-tjetrën.

Besim Sahatçiu ka qenë një regjisor i njohur në Kosovë, ndërsa Seit Lipa ka qenë historian në vitet e 70-të.

Fotografia është postuar në grupin Albanian Vintage Photogrpahy nga Nol Sahatçiu.