Dua Lipa flet për problemet që sjellin rrjetet sociale: Janë një tokë kultivuese për urrejtje dhe ankth

E ftuar në BBC News Channel. Dua Lipa ka folur për ndërprerjen që kishte për disa ditë nga rrjetet sociale.

Ajo ka treguar se kur nuk ndihet mirë bën shkëputje të vogla dhe rikthehet pastaj sërish në rrjtete sociale por nuk dëshiron që ato të ndikojnë në jetën e saj:

“Disa ditë nuk i lexoj komentet. Disa ditë ndoshta ndihem pak më e prekshme dhe zhytem duke kërkuar për gjëra që nuk dua t’i shoh. Rrjetet sociale mund të jenë mjete kaq të bukura dhe argëtuese për të ndarë gjërat, por në të njëjtën kohë është pothuajse një tokë kultivuese për urrejtje dhe ankth. Njerëzit ndihen sikur mund të thonë gjëra sepse fshihen pas një ekrani kompjuteri dhe për mua është e rëndësishme të përdor mediat sociale në periudha të shkurtra. Në momentin e parë që nuk ndihem mirë distancohem pak.”