Flash News

E-TJERA

Dje u shkarkua nga detyra, arrestohet drejtori i burgut të Fushë-Krujës

Dje u shkarkua nga detyra, arrestohet drejtori i burgut të

Drejtori i burgut të Fushë-Krujës, Durim Toska u shkarkua nga detyrë një ditë më parë.

Ai është arrestuar pasi mbi të rëndojnë akuzat e armëmbajtjes pa leje dhe dhunë në familje.

Toska ishte në krye të burgut të Fushë Krujës, për disa muaj, ndërkohë që më herët kishte drejtuar burgun e

Gjithashtu për një mandat ai kishte qenë në krye të komunës së Hudenishtit në Pogradec.

Pikërisht në këtë qytet u vu dhe në prangat e policisë, dhe nga një drejtor burgu do të shndërrohet në një të burgosur.

Të fundit