Flash News

E-TJERA

Foto/ Në formë xhelatine e fshehur në konserva peshku, dr*ga e re që vinte në Shqipëri nga Kanadaja

Foto/ Në formë xhelatine e fshehur në konserva peshku, dr*ga e re

Megaoperacioni i zhvilluar në disa qytete të vendit çoi në pranga mbi 200 persona, ndërsa u sekuestruan rreth 3 kg kokainë në kryeqytet.

Gjatë kontrolleve u sekuestrua edhe një drogë e cila vinte me postë nga Kanadaja. Droga ishte në formë xhelatine dhe mbahej e fshehur në konserva peshku. Raportohet se kjo është një drogë e re e dalë në qarkullim me përqindje të lartë THC.

Lloji tjetër është në formën e tubave, me origjinë po nga Kanadaja. Kanabisi që tregtonin ishte i prodhuar me llamba dhe kushtonte 3000 lekë të reja një boçe, më shtrenjtë se kanabisi i thjeshtë.

Foto/ Në formë xhelatine e fshehur në konserva peshku, dr*ga e re Foto/ Në formë xhelatine e fshehur në konserva peshku, dr*ga e re

Të fundit