Flash News

E-TJERA

Gjykata e Tiranës i hap rrugë ekstradimit të ish-luftëtarit të UÇK-së, Dritan Goxhaj

Gjykata e Tiranës i hap rrugë ekstradimit të ish-luftëtarit

Gjykata e Tiranës vendosi në seancën e së martës të mbështesë ekstradimin e ish-luftëtarit të UÇK-së, Dritan Goxhaj drejt Hagës.

Avokati i Goxhajt ka kundërshtuar vendimin e gjykatës duke thënë se nuk mundet që një njeri të ekstradohet fillimisht në një vend dhe më pas në një tjetër.

Goxhaj u arrestua më 31 korrik në Tiranë teksa akuzohet për kryerjen e veprave penale “Frikësimi gjatë procedurës penale” dhe “Pengimi i personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare”, sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

Të fundit