Flash News

E-TJERA

Homazhe në nder të Afrim Bunjakut, ndizen qirinj te sheshi “Nënë Tereza”

Homazhe në nder të Afrim Bunjakut, ndizen qirinj te sheshi

Në nder të Afrim Bunjakut, efektivit të vrarë në veri të Kosovës, janë mbajtur homazhe në Tiranë.

Homazhet janë zhvilluar te sheshi “Nënë Tereza” ku janë ndezur qirinj nga qytetarët e pranishëm. Ata i kanë shoqëruar edhe me pankarta si “Lavdi heroit Afrim Bunjaku” dhe “Gjaku s’falet”.

Protestuesit vlerësuan  sakrificën e policit të vrarë në krye të detyrës, për të mbrojtur sovranitetin e Kosovës.

Homazhe në nder të Afrim Bunjakut, ndizen qirinj te sheshi Homazhe në nder të Afrim Bunjakut, ndizen qirinj te sheshi Homazhe në nder të Afrim Bunjakut, ndizen qirinj te sheshi

Të fundit