Flash News

E-TJERA

Kërkoi heqjen sekuestros nga një llogari bankare, GJKKO ‘rrëzon’ Ahmetajn

Kërkoi heqjen sekuestros nga një llogari bankare, GJKKO

GJKKO ka hedhur poshtë kërkesën e ish zv.kryeministrit Arben Ahmetajt për të liruar nga masa e sekuestros preventive një llogari bankare në emër të tij.

Llogaria me vlerë 108 mijë euro ishte një nga gjashtë pasuritë e vendosura nën sekuestro për llogari të hetimit të nisur ndaj tij për veprat penale të “korrupsionit”, “pastrimit te parave” dhe “fshehjes së pasurisë”.

Kërkesa u shqyrtua nga gjyqtari Erion Bani dhe sipas tij ishte e pa bazuar në prova dhe ligj.

 

Të fundit