Flash News

E-TJERA

Shansi i dytë për maturantët, dalin datat e provimeve të vjeshtës për Maturën Shtetërore; kur do të zhvillohen

Shansi i dytë për maturantët, dalin datat e provimeve të

Janë zyrtarizuar datat e provimeve të vjeshtës për Maturën Shtetërore për maturantët të cilët ngelën në provimin e parë.

Më 24 gusht do të zhvillohet provimi i Gjuhës së Huaj, më 27 gusht ai i Gjuhës Shqipe, më 31 gusht i Matematikës dhe më 3 shtator ai me zgjedhje.

Në vendim e Ministrisë së Arsimit theksohet se të njëtat data vlejnë dhe për Maturën Shtetërore Profesionale pa asnjë dallim.

Datat e Provimeve të Vjeshtës, Matura 2021

Gjuhë e Huaj – 24 Gusht 2021
Gjuhë Shqipe – 27 Gusht 2021
Matematikë – 31 Gusht 2021
Provimi me zgjedhje – 03 Shtator 2021

Shansi i dytë për maturantët, dalin datat e provimeve të

Të fundit