Flash News

E-TJERA

U arratis nga burgu i Italisë me dron, del identiteti i shqiptarit

U arratis nga burgu i Italisë me dron, del identiteti i shqiptarit

Roland Ddedja është 40-vjeccari shqiuptar i cili u arratis nga burgu i Teramos në Itali.

40-vjeccari është me origjinë nga Durrësi. Dedja akuzohet për vrasjen e shqiptarit Shpëtim Cupa në Brescia, Itali, ndërsa mësohet se ka jetuar më parë në Spanjë, Francë.

Mësohet se më parë ka përdorur një pasaportë çeke false nën emrin Kamill Hladky. Kjo nuk është arratisja  parë që 40-vjeçari ka kryer, pasi edhe në vitin 2010 është arratisur nga burgu i Pisas, së bashku me një tjetër shqiptar.

Gjithashtu ai akuzohet dhe për një grabitje, të ndodhur pasi u arratis nga burgu në vitin 2010.

Të fundit