Flash News

Ditari i Opozitës

PD primaries, the names of the winning candidates for several municipalities are published

PD primaries, the names of the winning candidates for several municipalities are

The voting process in most DP branches has ended and the counting of votes has begun.

In Skrapar, 156 out of 228 Democrats voted in total. 156 votes were for the only candidate, Eugen Mustafallari.

In Selenica, the process of counting votes has been completed. Leonard Rakipaj, who was competing with two other candidates, won 270 out of 500 votes. A total of 350 DP members and supporters voted in Selenica. Leonard Rakipaj won 270 votes, Jani Dapaj 70 and Dhurata Mecorapaj 10 votes.

In Vaun e Deja, Zef Hila won with 734 votes.

While Kolë Shaban managed to get 117 votes.

In Dimal, 276 out of 584 sympathizers voted in total. Gentjan Meçe managed to win with 187 votes, while Thoma Rumniçi got 86 votes. three ballots were invalid.

In Kruja, the winner was Babasi with 168 votes. Aqif Mesi received 2 votes, Imer Merlika 4 votes, Genc Laçi 3 votes, Gëzim Hoxha 5 votes, Agim Kodra 25 votes, Agron Laka 93 votes, Arjan Vogli 133 votes and Andi Gjoka 147 votes.

In Erseke, Albert Malaj won with 300 votes, against Bukurosh Ajdini with 20 votes and 4 invalid votes.

In Tepelena, Baftjar Imeri received 109 votes, Hysni Kasëmi 71 votes and 3 invalid votes.

In Shkodër Bardh Spahia received 1386 votes in favor, while 6 votes against, 4 invalid.

In Gjirokastra, after counting the votes, Dorjan Lani is the winner with 291 votes, followed by Enkelejda Mushi with 48 votes and Telnis Skuqi with 34 votes.

Në Primaret e Bashkisë Gjirokastër kanë marrë pjesë 373 persona.

Në Bulqizë kanë votuar gjithsej 750 simpatizantë.

Defrim Fiku ka marrë 453 vota,  Fatos Hoxha 280 dhe të pavlefshme 11 fletë votimi.

Në Shijak mbyllet numërimi. Kandidati fitues nga primaret është Rezeart Tusha me 333 vota, ndërsa Astrit Hoxha në vend të dytë me 90 vota. Në primaret e Shijakut garuan edhe Agim Rameta dhe Fatbardh Gjata.

Në Berat kanë votuar 642 nga 3270 në total simpatizantë.

527 vota i ka fituar kandidati Zija Ismaili, 32 vota kandidati Sazan Guri, 80 vota kandidatja Klejdi Spahiu dhe 3 vota kanë qënë të pavlefshme.

Në Këlcyrë pas numërimit të votave rezulton fitues Arjan Kasaj me 171 vota.

Përballë tij ishte Edmond Nano i cili arriti të merrte 39 vota. një fletë votimi u shpall e pavlefshme.

Në Libohovë kanë marrë pjesë 282 votues.

The only candidate Adil Xhefili received 282 votes.

No ballot was found to be invalid.

In Pogradec, Oligert Muçllari won with 289, while Zini Tollozhina managed to get 291 votes.

5 invalid votes.

In Përmet, the only candidate Edmon Komino has been made official.

Fatmir Shero won in Konispol. He managed to get 137 votes against 41 votes of Aleksander Lokoshi.

Elvis Hajdërlli won in Devoll with 1184 votes.

Vojsava Bregu received 156 votes and Xhensila Kapo 18 votes.

In Delvina, Ilir Mehmeti won with 185 votes. Hasan Alizoti received 83 votes, while Bati Cucuri received 76 votes.

PD primaries, the names of the winning candidates for several municipalities arePD primaries, the names of the winning candidates for several municipalities arePD primaries, the names of the winning candidates for several municipalities are

Latest news