Flash News

E-TJERA

Zgjerohet vatra e zjarrit në Patos, flakët përfshijnë nënstacionin elektrik

Zgjerohet vatra e zjarrit në Patos, flakët përfshijnë

Zjarri në Patos është përhapur me shpejtësi duke djegur disa sipërfaqe me ullinj dhe shkurre.

Flakët kanë përfshirë edhe nënstacionin elektrik.

OSHE njofton se për shkak të zjarrit pranë nënstacionit elektrik Patos, OSSH është detyruar të stakojë energjinë elektrike si masë e nevojshme sigurie.

Latest news