Flash News

POLITIKOFF

FBI: New details about 2016 incident on Brad Pitt and Angelina Jolie's plane

FBI: New details about 2016 incident on Brad Pitt and Angelina Jolie's

New details come to light from the pair of actors Angelina Jolie and Brad Pitt. The beautiful actress Angelina Jolie recently said that Brad Pitt accused her of "destroying this family" during a heated confrontation on their private jet in 2016, according to an FBI report on the incident shared with both the parties first in 2017. The report, which has not yet been made public, was obtained by NBC News on Tuesday.

FBI: New details about 2016 incident on Brad Pitt and Angelina Jolie's

A recently unsealed Freedom of Information Act lawsuit against the FBI listed a Jane Doe seeking the release of FBI documents. Details of what is being sought in the latest filing are unclear, and an attorney for Jane Doe said in April that she could not comment on the identity of her client. But the lawyer pointed out that this client "requested such data for years, but was thwarted and had to resort to legal action to obtain the necessary data."

FBI: New details about 2016 incident on Brad Pitt and Angelina Jolie's

The original filing, seen by NBC News in March, described the plaintiff as a woman and indicated that "her then-husband and their children, who were all minors at the time, were traveling on the private jet." when "the man allegedly physically and verbally assaulted the plaintiff and the children, who suffered lasting physical and mental trauma as a result of the assault," the FBI report states. While sources for NBC News have stated that:

"Ky raport u është dhënë të dyja palëve, gati gjashtë vjet më parë. Ne të dy e kishim atë, në tërësinë e saj. Paragrafi i fundit është shumë i qartë dhe konciz për faktin se të gjitha palët, të gjitha forcat e rendit ranë dakord për vendimin për të mos ngritur akuza. Kjo nuk ishte si një telefonatë e ngushtë. Ata e bënë hetimin e tyre ashtu siç duhej. Dhe vendimi është marrë me të gjitha palët në marrëveshje."

FBI: New details about 2016 incident on Brad Pitt and Angelina Jolie's

Në nëntor të vitit 2016, FBI dhe Departamenti i Shërbimeve të Fëmijëve dhe Familjes në Qarkun e Los Angelesit (DCFS) mbyllën një hetim mbi akuzat për abuzim fizik që përfshinin Pitt dhe fëmijët e tij që erdhën nga një incident në shtator të vitit 2016 në bordin e një aeroplani privat që transportonte Pitt, Jolie dhe fëmijët e të tyre. Një burim i afërt me Pittin në atë kohë tha se ai nuk ka arritur asnjëherë në konfrontim fizik.

Asnjë akuzë penale nuk u ngrit kurrë kundër aktorit Pitt. Jolie bëri kërkesë për divorc nga Brad në shtator 2016, duke përmendur dallimet e papajtueshme si arsyen e ndarjes. Jolie akuzoi ish-burrin e saj në vitin 2018 se nuk kishte paguar mbështetje “financiare” të fëmijëve për më shumë se një vit. Pavarësisht se u deklarua ligjërisht beqar në prill të vitit 2018, çështjet e kujdestarisë kanë mbetur të vazhdueshme. 

The FBI report describes Jolie's perspective on what she described as a tense, hours-long flight on which she said Pitt had been drinking. In a 2017 GQ Magazine article, Pitt said he had struggled with alcoholism and stopped drinking. According to the FBI report, Jolie accused Pitt of spilling beer on her during that September 2016 trip that ended at Los Angeles International Airport.

Latest news