Flyharmonica

Minsk, Bjellorusi

Performues gjatë një riinskenimi historik në MILEX-2019, një ekspozitë ndërkombëtare e armëve dhe makinerisë ushtarake.

Foto: Natalia Fedosenko/Tass via Getty Images