Forbes rendit 10 aktorët më të paguar në botë, ‘The Rock’ sërish kryeson listën

Revista prestigjioze amerikane FORBES ka publikuar listën e aktorëve më të paguar të Hollivudit për vitin 2020.

Ajo që bie në sy në krahasim me vitin e shkuar është se i pari i listës vijon të mbetet Dwayne Johnson ose i njohur ndryshe si “The Rock”, pra duke u renditur si aktori më i paguar në planet. Ai llogarit 87.5 mln dollarë të fituara nga Netflix, nga filmat dhe reklamat që ka realizuar.

I dyti është Ryan Reynolds me 71.5 milionë dollarë

I treti, Mark Wahlberg  58 milionë dollarë

I katërti Ben Afflex 55 milionë dollarë

I pesti, protagonisti i Fast and Furious, Vin Diesel  54 milionë dollarë

I gjashti, Akshay Kumar, është ylli i vetëm i Bollywood në këtë listë dhe aktualisht po punon për serinë e tij të parë televizive “The End For The Amazon Prime”. Ka në llogari 48.5 milionë dollarë

I shtati Lin-Manuel Miranda, qëndron për herë të parë në top 10 e Forbes me 45.5 mln dollarë

I teti Will Smith me 44.5 mln dollarë

I nënti komediani Adam Sandler, 41 milionë dollarë

I dhjeti, ylli Iiarteve marciale, Jackie Chan me 40 mln dollarë