Frika nga koronavirusi, Komisioni i Venecias anulon vizitën në Tiranë

Komisioni i Venecias ka anuluar sesionin e 20-21 marsit, që do të mbantenë Shqipëri.

Sipas raportimeve shkak për anulimin e vizitës është kërcënimi nga frika, i cili ka shpërthyer në të gjithë botën.

Kujtojmë se në këtë sesion Komisioni i Venecias do të publikonte dy raporte për Shqipërinë, mbi emërimet e gjyqtarëve në Gjykatën Kushtetuese dhe për paketën ligjore anti-shpifje.