Gjysma e Tiranës sot pa drita, cilat janë zonat ku do ketë ndëprerje të energjisë

Disa zona të Tiranës do të jenë sot pa drita, për shkak të punimeve që po kryhen atje.

Lajmin e bëri të ditur OSHEE me anë të një njofimi ku paralajmëron ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të kryerjes së investimeve në disa zona.

Njoftimi i plotë i OSHEE-së:

Në kuadër të realizimit të investimeve nga Drejtoria Rajonale OSHEE, më 16 gusht do të punohet në disa kabina, sipas orareve dhe zonave si vijon:

0‪9.00-14.00 

Pjesërisht zona e Institutit Bujqësor

0‪9:00-‪15:00

Pjesërisht rrugët “Siri Kodra”, “Reshit Petrela” pranë Dispancerisë, “Besim Daja”, pranë Medresesë, “Rruga Barrikadave”, “Ludovik Shllaku”, “Xhanfize Keko”, “Kujtim Laro” dhe “Sadik Petrela”

09:00-‪11:00

Zona Fushe Mezez pjesërisht

‪13:00-‪15:00

Rruga “Teodor Keko” pjesërisht