“Hana” mesa duket do të jetë e Ylli Limanit dhe jo e Flori Mumajesit

Në natën speciale të “Prive” për Vitin e Ri, në një moment, Ylli Limani dhe Flori Mumajesi kënduan një nga këngët më të reja që po punonin.

“Hana” titullohej dhenë fakt nuk ishte shumë e qartë nëse do ishte bashkëpunim apo solo për njërin prej këngëtarëve. Duke qenë se Flori Mumajesi nuk e mbante mend shumë mirë, fansat filluan të mendonin se kënga ishte e Yllit.

Ylli Limanit i rrinte kaq bukur si këngë dhe kjo mund të shndërrohet në një nga hitet e tij edhe pse do jetë e lehtë dhe melankolike.

Nëse jeni gati të thyeni zemrat me një nga meloditë e frymëzuara nga “La la land” atëherë prisni dhe pak sa të publikohet kjo baladë e Yllit.

Një pjesë e tekstit:

“Pyte hanen sa të kam mendu, pyte se ajo e din.
Vetëm dhimbja nuk më ka tradhtu, nuk më ka tradhtu
Hana, hana, hana më ka pa
Nata, nata më ka vra”

Ylli Limani: Pyte hanën se ajo e din
Pyte sa më kë mungu.
Flori Mumajesi: Pyte hanën nëse m`ka harru, ndoshta akoma më don mu
Hana, hana më ka pa,
Nata, nata më ka vra

Në një postim në Instagram, Flori Mumajesi shkruan:

HANA?
@ylllimani @fatjonmiftari

 

View this post on Instagram

 

HANA? @ylllimani @fatjonmiftari

A post shared by Flori Mumajesi (@iamflorimumajesi) on

Fansat mezi e presin, ndërkohë ne po ju rikthejmë në vëmendje një pjesë të këngës në minutën 52:

Kjo këngë është punuar nga Flori Mumajesi dhe do këndohet nga Ylli Limani dhe kur dy “thyesit e zemrave” bëhen bashkë mund ta imagjinoni çfarë balade do jetë “Hana”.