“Inshallah këtë herë”, Rama përshëndet lëvizjen e opozitës për rikthimin në tryezën e ‘Zgjedhores’

Kryeministri Edi Rama, ka reaguar pas vendimit të opozitës jashtëparlamentare për t`u rikthyer në tryezën e “Reformës Zgjedhore”.

Përmes një postimi në Twitter, kreu i qeverisë shkruan se ky është një vendim për t`u përshëndetur.

Sipas kryeministrit, koha nuk pret dhe me vullnet të mirë mund të arrihet shpejt në konsensus për Reformën Zgjedhore.

Postimi i plotë:

Kthimi i opozitës jashtëparlamentare në tryezën e Reformës Zgjedhore një kthesë për t’u përshëndetur! Më mirë vonë se kurrë dhe inshallah këtë herë deri në mbylljen e këtij procesi të stërzgjatur, sepse koha nuk pret dhe me vullnet të mirë mund të arrihet shpejt në konsensus