Mediat bojkotojnë protestën për mbrojtjen e Teatrit, vetëm një televizion informativ e pasqyron

Aktorë e qytetarë po zhvillojnë një protestë marshim nga Teatri te Kryeministria deri te Presidenca për mosshembjen e Teatrit Kombëtar.

Protesta është pasqyruar ‘live’ në mediat sociale nga disa faqe, por ato që e kanë bojkotuar janë televizionet informative.

Report TV, News 24, Ora News dhe ABC News nuk e kanë pasqyruar protestën duke vijuar me programacionin e tyre. Ndërsa Fax News është i vetmi televizion që ka pasqyruar protest marshimin në mbrojtje të Teatrit Kombëtar.