Meghan-it dhe Harry-t i hiqen titujt mbretëror

Nga dita e sotme, Meghan Markle dhe Princi Harry nuk do mund të përdorin më titujt mbretërorë.

Pallati mbretëror ka njoftuar se çifti nga sot nuk do të përdorin titujt HRH, dhe nuk do të marrin më fonde publike.

Ky vendim është marrë pas kërkesës që bëri çifti rreth një javë më parë.

Tani ata do të vazhdojnë jetën si dy njerëz të thjeshtë dhe për publikun do të jenë thjesht Meghan dhe Harry.