Meta në ‘kalvar’/ Rrugëtimi i presidentit në këmbë deri te kryesia e kuvendit (Foto)

Presidenti Ilir Meta është nisur në këmbë drejt Kryesisë së Kuvendit, ku ai ka pranuar të marrë pjesë si dëshmitar para deputetëve, të cilët do të verifikojnë zbatimin e kompetencave kushtetuese të Presidentit të Republikës lidhur me dekretimin dhe zhdekretimin e datës 30 qershor të zgjedhjeve lokale.

Meta ka qenë i përpiktë duke shkuar në Kryesi para orës 1-.00, ashtu siç kishte premtuar. Disa foto të publikuara nga disa media tregojnë nisjen e Metës nga presidenca e deri në tek Kryesia e Kuvendit.