Flash News

KRYESORE

Pas Kim Mehmetit, edhe Lugina e Preshevës me protestuesit në Sheshin e Lirisë

Pas Kim Mehmetit, edhe Lugina e Preshevës me protestuesit në Sheshin e

 

Rami mustafa kryetari i partisë demokratike shqiptare të luginës s ëprshevës ka qenë sot në cadër me Bashën dhe proetstueit. Një javë pas shkrimtarit Kim Mehmeti nga Shkupi poltikani nga presheva i jep protestëts imazhin e 'cështjes kombëatre. Ja si u shpreh ai: Kemi udhëtuar gjatë me shumë shokë nga Lugina për të mbështetur demokracinë sepse nuk ka gjë më të shtrenjtë se demokracia dhe e kemi ndjekur nga afër gjithë rezistencën tuaj në këtë çadër prej ditëve të para.

Basha tha se lëvizja për votën e lirë, është një lëvizje kombëtare. Ai theksoi se Shqipëria nuk mund të luajë rolin e saj për ti shërbyer shqiptarëve kudo ku jetojunë, nëse nuk garanton të drejtat elementare për qytetarët e vet.

Basha ka kujtuar një thënie të Kim Mehmetit se një Shqipëri e fortë, është garancia më e mirë, është garancia më e sigurtë për shqiptarë të fortë dhe dinjitozë kudo që jetojnë.

Ditari politik

Të fundit