Pesë super makinat me ‘4 deri në 5 zero’ që ia vlen të kini

Keni nevojë për një super-makinë me çmim të përballueshëm?

Makinat m çmime marramendëse duket se marrin gjithë vëmendjen kohët e sotme, por çmimi nuk përkthehet gjithmonë në shpejtësi ose vlerë të përgjithshme.

Bugatti “La Voiture Noire” është shitur në fillim të 2019-ës për 18.9 milionë dollarë. Në thelb, kjo makinë ka konfigurim të njëjtë të motorit si CHIRON Bugatti, por është ndërtuar për stil dhe prestigj.

Nuk ka gjasa që La Voiture Noire do të provojë ndonjëherë ndonjë pistë gare, është thjesht një ‘makinë dreqi’ e shtrenjtë.

Më poshtë, keni një listë me sugjerime nga “Men`s Variety” të disa super makinave, të cilave vlera nuk u tregohet me mbi 7 zero.

2019 Chevrolet Corvette ZR-1 – $140,000

2019 Nissan GT-R NISMO – $175, 540

2020 Audi R8 – $200,000

2019 Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye – $75,000

2019 Porsche 911 Turbo S- $200,000