Flash News

POLITIKOFF

“Love Island Albania” publikon disa nga sekretet e programit

“Love Island Albania” publikon disa nga sekretet e programit

“Love Island Albania” do të nisë më 10 qershor dhe deri më tani, ka zbuluar disa nga sekretet e këtij programi. Përmes një postimi në Instagram, llogaria zyrtare e programit na ka bërë me dije këto rregulla:
 
1. Çiftet flenë në të njëjtin krevat që në natën e parë.

2. Konsumimi i alkoolit është i limituar.

3. “Ishullorët” nuk lejohet ta dinë se sa është ora.

4. Janë 24 orë nën monitorimin e kamerave.

Formula e programit është e tillë: Një grup konkurrentësh, të cilësuar si "ishullorë", do të jetojnë të izoluar nga bota e jashme në një vilë, të mbikëqyrur nga kamera. Anabel mëson se konkurrentët do të qëndrojnë në një nga vilat më të mëdha në rezortin Green Coast në Palasë.

Për të mbijetuar në vilë, banorët duhet të shoqërohen me një tjetër banor të vilës, qoftë për dashuri, miqësi apo para. Çdo banor që mbetet single, eliminohet. Konkurrentët mund të eliminohen edhe përmes votimit të publikut. Ata përballen me lojëra dhe sfida, të krijuara për të testuar aftësitë fizike dhe mendore. Në fund të sezonit, publiku voton për të përcaktuar çiftin fitues.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Island Albania (@loveisland.albania)

Të fundit