Flash News

POLITIKOFF

Performanca e Jennifer Lopez ishte aq sensuale në AMAs sa për pak do censurohej

Performanca e Jennifer Lopez ishte aq sensuale në AMAs sa për pak do

Të shumtë kanë qenë artistët që kanë performuar mbrëmë në shfaqjen e American Music Aëards 2020, përfshirë dhe Dua Lipën e cila ka performuar nga Londra drejtpërdrejtë në televizionin amerikan ABC Entertainment.

Performanca e Jennifer Lopez ishte aq sensuale në AMAs sa për pak do

 Por një nga performancat që ka marrë vëmendje maksimale, ka qenë ajo e Jennifer Lopez me Malumën. Dyshja kënduan për herë të parë live duetin e tyre “Pa ‘Ti + Lonely”.

Performanca e Jennifer Lopez ishte aq sensuale në AMAs sa për pak do

Sipas Page Six, ABC Entertainment, kanali që transmetoi AMAs, ishte shumë pranë censurimit të performancës dhe “ishte në stres” gjatë gjithë kohës përpara shfaqjes. 

Performanca e Jennifer Lopez ishte aq sensuale në AMAs sa për pak doPerformanca e Jennifer Lopez ishte aq sensuale në AMAs sa për pak doPerformanca e Jennifer Lopez ishte aq sensuale në AMAs sa për pak do

Ditari politik

Të fundit