Prerja e flokëve është mënyra më e mirë për të rifreskuar pamjen tuaj

Vajzat ndonjëherë harxhojnë vite të tëra për t’i zgjatur flokët sa më shumë që të munden. Kjo e bën të vështirë ndryshimin e pamjes së tyre në mënyrë radikale.

Megjithatë ndonjëherë ia vlen të marrësh përsipër rrezikun dhe t’i thuash vetes: “Unë duhet t’i pres flokët e shkurtra”!

Më poshtë do ju rendisim fotot e 10 grave kurajoze të cilat i kanë shndërruar flokët nga shumë të gjata…në të shkurtra!