Protesta në Fier, naftëtarët mblidhen para prefekturës

Naftëtarët e zonës së Ballshit kanë dal sërish në protestë mëngjesin e së hënës. Ata janë grumbulluar para godinës së prefekturës ku kanë bërë thirrje që të merren masa ndaj kërkesave së tyre.

Naftëtarët kërkojnë rifillimin e punës në rafineri, furnizimin me naftë të saj, si dhe miratimin e statusit të naftëtarëve.

Kjo është protesta e dytë e naftëtarëve të Ballshit brenda pak ditëve.