Qetësohet sherri mes Blunt Ledrit dhe Faton Shoshit por jo me Gjikon, ndërhyn dhe policia

Pas gjithë sharjeve dhe ofendimeve ka ardhur një tjetër reagim nga ana e Dj Blunt, me tone më të buta. Në një intervistë për gazetën “Express” Blunt ka thënë se për Ledrin dhe Faton Shoshin ka respekt ndërsa debati më Gjikon vazhdon ende.

“Na kemi arritur paqe vetëm me dy prej tyre, me Gjikon nuk do të arrijmë asnjëherë paqe dhe ai ka për të shkuar poshtë në karrierë. Nuk kam çfarë të them më shumë, për Ledrin dhe Fatonin kam respekt se janë nga Prishtina, as nuk kam çfarë ju bëj atyre as ata mua,”- ka thënë reperi.

Gjithashtu është mësuar se për qetësimin e situatës është dashur edhe ndërhyrja e policisë.