Flash News

Rajoni

Radoiçiç konfirmon pjesëmarrjen në sulmet ndaj Policisë së Kosovës

Radoiçiç konfirmon pjesëmarrjen në sulmet ndaj

Milan Radoiçiç ka konfirmuar pjesëmarrjen në sulmin e organizuar ndaj Policisë së Kosovës në veri.

Përmes një letre të cilën e lexoi avokati i tij për mediat, Radoiccicc ka thënë se ndodhej në fshatin Banjskë të Zveçanit më 24 shtator dhe se i ka bërë të gjitha përgatitjet logjistike për ngjarjet.

“Arsyeja e kthimit tonë ishte inkurajimi i serbëve, popullit të asaj zone, për t’i rezistuar terrorit të regjimit të Kurtit, duke mbrojtur njerëzit tanë, që çdo ditë i ekspozohen atij terrori”, ka thënë ai, duke iu referuar kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Avokati, duke lexuar letrën e Radoiçiçit, ka thënë se për veprimet e tij ai nuk e ka njoftuar askënd prej strukturave qeveritare serbe apo atyre politike lokale në veri të Kosovës, dhe as nuk e ka pranuar ndihmën e tyre.

 

Të fundit